Targoncabérlés könnyen!
 Geszterédi Kft.     2360 Gyál, Határ út 36.      tel: +36 70 375 6556

Targoncabérbeadás
GÉPSZÁLLÍTÁS

NEHEZGÉP MOZGATÁS

CÉGKÖLTÖZTETÉS


Referencia:

Az alábbi cégeknél már sikerrel bizonyítottuk szakértelmünket a targoncával történő anyagmozgatás, gépszállítás, cégköltöztetés, speciális gépmozgatás területén. Reméljük Önt is nemsokára ügyfeleink között köszönthetjük!

Fuji "Véletlenül kerültünk kapcsolatba a Geszterédi kft-vel: több évvel ezelött egy parnerünk költözött új telephelyre - mi a gépek speciális ismereteket igénylö, szállitásra elökészitö munkáját végeztük - s feltünt, hogy az elökészitett gépek csomagolását, mozgatását milyen (a szó legjobb értelmében vett!) profi módon végzik. Senki nem kapkodott, nem idegeskedett, hanem biztos, hozzáértö mozdulatokkal, a gépek felépitésének megfelelöen, láthatóan gyakorlottan, figyelmesen végezték a munkát.
Nemrégiben nekünk magunknak, (nagyon sürgösen) kellett megoldanunk egyik bemutató-gépünk mozgatását - ekkor kerestem elö a régi telefonszámot... Nem volt idö levelezésre, egyeztetésekre, s mégis - gyakorlatilag ismeretlenül - a telefonhivásra Önök pár kérdéssel "válaszoltak": mikor, mekkorát, honnan, hova? A (mindenki más számára) képtelen idöpontban pontosan megjelentek, a szükséges eszközöket hozták, a különleges elvárásainkat maximálisan teljesitették. Azóta többször, különbözö problémák megoldására kértük Önöket, s mindig rugalmasan, korrektül, pontosan végzett munkát kaptunk.
Köszönjük!"
- Fuji Machine  MFG- Nagy Árpád

"Évekkel ezelőtt kerültünk kapcsolatba a Geszterédi Kft-vel.
Rendszeresen őket bízzuk meg a nagyértékű gépeink targoncával történő le- és felpakolásánál, valamint
azok helyremozgatásánál.
Szakértelmükkel és hozzáállásukkal maximálisan meg vagyunk elégedve." - Venczel István, szervizvezető

Magna Exteriors & Interiors

"A Geszterédi Kft.-t mint megbízható, gyors és segítőkész partnerként ismertük meg. Már meglévő gyártósorunk precíz áthelyezését kellett külső segítséggel megoldanunk. A feladat keretében nagy értékű, prémium kategóriás autóalkatrészek gyártására alkalmas erendezések áthelyezését oldotta meg a cég végtelen profizmussal. Minderre összesen az éjszakai műszak állt a rendelkezésükre és annak ellenére hogy a területen más kivitelezési munkálatok is folytak, semmilyen problémát nem tapasztaltunk, a gépáthelyezés időre készen volt. Bátran tudom jánlani mindenkinek a Geszterédi Kft-t, mivel az elvárt szakmai hozzáértést és a kellő rugalmasságot tudták bitosítani az átmozgatás során. Amennyiben ilyen jellegű munkálatokra lesz szükségünk, ismét őket fogjuk választani." -  Dániel Kovács, Magna Exteriors & Interiors

Siemens
Rádai Pékség Plázaszolgálat Kft.